Той е един от определените за гуру в родната кулинария,

...
Той е един от определените за гуру в родната кулинария,
Коментари Харесай

За първи път: Шеф Манчев изригна с истината за алкохола и връзката му с Ива Бека! (СНИМКИ)

Той е един от избраните за гуру в родната кулинария, само че и към името му имаше редица кавги, най-много свързани с дамите. Да, приказваме за началник Манчев, който, за разлика от сътрудника си Виктор Ангелов - предан единствено на една жена, смени няколко и то за нула бройки.

Знаем, че след брачната половинка си Марина, Иван Манчев оплоди младата Цветомила, с която обаче се раздели мигновено след раждането на бебето. Е, най-малко готвачът ги обезпечава финансово, тъй че и това е нещо. От много време обаче той признава, че кара късен пубертет поради горещата си тръпка по приятелката си Ива Бека.

Тя е почти на неговите години, само че съумяла да го накара да изпита неща, които преди този момент даже не подозирал, че е допустимо да почувства. " Това не беше обич от пръв взор, а зряла обич, пълноценна. И двамата сме претърпели доста и носим раните си със себе си, само че Ива съумява по невероятен метод да ме накара да ги не помни. Кой, каквото ще да приказва за нас, ще му тегля м@йните ", смее се Манчев.

Колкото до обвиняванията, че половината от кулинарите са алкохолици, той твърдо отхвърли това и помоли да не го занимават с неща от соца. " Тогава в случай че един готвач е взимал 129 лв. заплата и се е чудил какво да прави, през днешния ден е радикално друго ", сподели Манчев.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР