Той е един от малцината, които могат да отговорят утвърдително

...
Той е един от малцината, които могат да отговорят утвърдително
Коментари Харесай

9 неща, които не знаеш за 100 кила

Той е един от малцината, които могат да отговорят утвърдително на въпроса „ Ти па да не си 100 кила? “ Защото той е Килата, майкаaaa! Виж 9 любопитни обстоятелството за един от най-хитовите родни рапъри:

Защо 100 кила

Пред катаджиите и данъчните е прочут като Явор Янакиев, само че артистичното му име идва от варненския лаф „ Направо имам възприятието, че имам 100 кила на гърба “. Той се използва в обстановки, когато някой те „ натовари “ с приказки или пък просто ти вдигне нервите…

 Отнася се с внимание към Секса

Не става въпрос за креватните осъществявания, а за домашния любим на рапъра – декоративно виетнамско прасенце на име Секса.Самият 100 кила признава, че си е взел прасето за „ аварийни елементи “.

Всеки ден се буди до Риана

И то без да прави сечено на Крис Браун. Просто над леглото си има закачена фотография на барбадоската певица.

До 100 кила няма други кила

Сиреч (нагаждачески използваме обичаната дума на Бойко Борисов), рапърът сега няма сериозна другарка. „ Търся под всеки един камък за обич, диря всеки един подведен взор, с цел да намеря новата ми обич. Търся някоя дребна кошута, която да ме огледа и да преритам от вътрешната страна – нещо, което да ме накара да спра цигарите, кокаина и свинското. “ – споделя условията си рапърът.

Ако размени козирката с шапка-невидимка

Ако е незабележим за един ден, ще отиде в женската съблекалня на тима по балет.

В очакване на идването на зелените

Но не на еко партиите на власт, а на инопланетяните. Килата има вяра в съществуването на дребните зелени човечета, а фантазията му е да дойдат извънземните, да ни дадат по едно „ хапче на живота “ и в никакъв случай да не умрем.

Получил похвали даже от дядо Вазов

След едно присъединяване в Сопот, родния град на Иван Вазов, Килата тръгнал да си ляга, само че ненадейно му се явил духа на Патриарха на българската литература, който му споделил: „ Уби ги днеска! Уби ги! “

Да спасиш човешки живот, майка

Преди години на Южния плаж с помощта на положителните си умения в плуването варненецът избавя момиче от удавяне. „ То може би единствено това и четвърта ария от втория ми албум са нещата за които не скърбя. “ – проучва на смешка житейския си път Явор.

 Най-тежкото му напиване

Логично, не го помни. Но помни прибирането си по супер правата и идеална за наквасени хора улица в квартала си, на която, както си вървял, и внезапно задремал. Здрав, прав, твърд и пийнал задремал по средата на улицата! Когато се събудил и направил първата, само че значима крачка към дома си, настъпил някакво куче… След този случай една седмица не излизал от у дома.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР