Той е доктор по икономика и публични политики от Оксфордския

...
Той е доктор по икономика и публични политики от Оксфордския
Коментари Харесай

Доктор по икономика от Оксфорд пак стана заместник на Асен Василев

Той е лекар по стопанска система и обществени политики от Оксфордския университет, Англия и магистър по дипломация и интернационалните връзки от същия университет. Автор е на изявления в университетски и публични медии.

В интервала 2019 - 2020 година е част от екипа по тактика и връзка на основния договарящ на Европейски Съюз Мишел Барние при сполучливото завършване на договарянията по Брекзит. В интервала от 2018 година до 2023 година е част от разнообразни работни групи към Генералния секретариат на Европейската комисия.

Другите двама заместник-министри на финансите са Георги Клисурски и Милена Райкова. Българска телеграфна агенция напомня, че Райкова бе назначена на поста с решение на държавното управление на 26 юли. Преди да поеме поста, е работила в Сметната палата - била е консултант на ръководителя и основен специалист в същата институция. На длъжността заместник-министър на финансите Георги Клисурски беше назначен на 8 юни. По време на кабинета " Петков " той е консултант на вицепремиера по европейските фондове и министър на финансите Асен Василев.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР