Той е бивш управител и съдружник в търговски дружества, в

...
Той е бивш управител и съдружник в търговски дружества, в
Коментари Харесай

„Епицентър”: Председателят на комисията по туризъм Илин Димитров от ПП е в конфликт на интереси

Той е някогашен шеф и съучастник в търговски сдружения, в които към този момент е премахнат, само че продължава да е вписан като ръководител на Варненска туристическа камара
Председателят на комисията по туризъм Илин Димитров, народен представител от „ Продължаваме промяната”, е в спор на ползи, написа. Той е някогашен шеф и съучастник в търговски сдружения, в които към този момент е премахнат, само че продължава да е вписан като ръководител на Варненска туристическа камара. И все още не е подадено заявление за заличаването му. Това значи, че повече от 4 месеца работи в спор на ползи

По закон Илин Димитров е задължен в едномесечен период да подаде пред КПКОНПИ декларация по чл.35 от закона - да заявява, че е в несъответственост и в едномесечен период да я в профил. Той обаче не прави това - тъй като и сега е видно от регистъра на юридическите лица, че Илин Димитров към момента е представляващ Варненската туристическа Камара и не е подал заявление за освобождението си.

В коментара си във Facebook за 100-те дни на ръководещата коалиция Илин Димитров показва удовлетворение от свършената работа. И акцентира какво е приключил: „ Активна позиция в европейските институции в отбрана на българския интерес – като отправеното предизвестие и апела за навременни дейности от моя страна по време на парламентарния конгрес във Вал дьо Лоар, Франция, че съществува заплаха от деформиране на правилото на свободната конкуренция в авиационния бранш и това заплашва туристическата промишленост в границите на Европейския съюз.

Честно казано, удовлетворен съм!

Винаги може и по-добре, само че с ръка на сърцето мога да кажа, че работим на 100%!”

Оставяме настрани хвалбите и питаме за какво не се съблюдават законите?

И дали председателското място на Варненската туристическа камара, което Илин Димитров нелегално е окупирал, не е прикритие за пробутване на персонални ползи на гърба на данъкоплатците?
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР