Той е бил е част от екипа на Клиниката по

...
Той е бил е част от екипа на Клиниката по
Коментари Харесай

Изпълнителният директор на Пирогов д-р Валентин Димитров е осво...

Той е бил е част от екипа на Клиниката по неврохирургия към " Пирогов ".

 

Причината за отстраняването на доктор Димитров по всяка възможност е одитът, осъществен в лечебното заведение, който показва, че има финансови нарушавания. Данните от инспекцията оповести предходната седмица министърът на опазването на здравето проф. Христо Хинков.

 

В своя писмена позиция от 28 ноември доктор Валентин Димитров уточни, че изказванията на здравния министър проф. Христо Хинков не дават отговор на действителното финансово положение на УМБАЛСП " Н. И. Пирогов ", съобщи БГНЕС.

 

" Към момента лечебното заведение е измежду лечебните заведения, чиито задължения са стопени и няма нито лев просрочия. За интервала откогато съм шеф болничното заведение беше изведена на облага. Към месец ноември 2023 година болничното заведение е на облага в размер на 1 012 000 лева, а НЗОК дължи на " Пирогов " 5 087 000 лева за незаплатени надлимитни средства, от които 598 000 лева от остарели години, а останалите са от тази година. Всякакви останали изказвания са погрешни и за жалост са опит за внушения в безспорен прорез с истината ", безапелационен бе доктор Димитров.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР