Той е бърз и лесен начин най-вече за разсейване на

...
Той е бърз и лесен начин най-вече за разсейване на
Коментари Харесай

Тестът за бременност може да установи и наличието на рак

Той е бърз и елементарен метод най-много за разпръскване на подозренията.

Тестът не е в действителност благонадежден, в случай че резултатите са негативни, защото изисква много висок предел на хормони, преди да регистрира като положителен резултат.

Бременните дами елементарно реализират този предел, само че хората с рак не създават нужната доза хормони, с цел да бъде тя записана от теста. Ако обаче пробата покаже положителен резултат при небременна персона, това е мощно показателно за разкриване на рак. Тъй като мъжът ми реши да го тества, пробата му даде позитивен резултат и се оказа в действителност, че има рак в напреднал етап!

Тестът за бременност изследва съществуването на хормона ХХГХ (Human chorionic gonadotropin hormone). Това е същият хормон, чието равнище се покачва при пациенти с рак. Но в множеството случаи равнището при пациенти с рак не е задоволително високо , с цел да провокира позитивен резултат на теста.

Пробата с теста за бременност не трябва да ви подвежда, тъй като не е сигурен симптом, че нямате, само че при всички случаи, в случай че няма по какъв начин да сте бременни и пробата е позитивен, би трябвало незабавно да си извършите проучвания и да се консултирате със експерт , който да ви даде верни насоки.

Тестът за бременност е просто един бърз и елементарен метод да разсеете подозренията си, в случай че в един миг си помислите “Леле, несъмнено имам рак! ”.

Инфо: Блиц

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР