Той допълва: Свободата е не просто правото да избираш какво

...
Той допълва: Свободата е не просто правото да избираш какво
Коментари Харесай

Иван Калчев - Глиги: Ще защитавам свободата в Украйна, на вас оставям да свалите Гешев /видео/

Той добавя: Свободата е не просто правото да избираш какво да правиш. Свободата е да имаш свободен дух. Свободата е не да правиш каквото искаш, а да искаш това, което правиш. Тоест никой да не те владее.

Както бях писал в един текст по отношение на митингите от 20-та година, първата стъпка към свободата, е да не те е боязън. После всичко се подрежда по местата си. На вас тук оставям значимата задача да свалите Гешев и Кошлуков. А когато се върна, отново дружно ще окупираме “Орлов мост” до оставката на Фандъкова. Желая здраве, мощ и разсъдък на всички българи.

В пост към записа той написа още: " Сега към този момент съм в Украйна. Пътува се постепенно, по всички граници има огромни опашки, а на влизане - няколко инспекции. Местни доброволци оказват помощ на управляващите, возят хора, патрулират, закараха ни с персоналните си коли до близкия град. Предложихме да им платим за превоза, отхвърлиха ни, със сълзи в очите. Аз съм с още един българин, към този момент няма да разгадавам кой е.

Благодаря авансово за сърчицата и пожеланията. Можете да извършите доста повече - освен да не оставяте нито един емигрант без покрив, храна и топло посрещане, само че и се погрижете да се включват и интегрират. След като това свърши, дружно ще създадем Европа по-добра и по-силна ".

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР