Той допълни, че хората в ИТН, които имат чиста идея,

...
Той допълни, че хората в ИТН, които имат чиста идея,
Коментари Харесай

Даниел Лорер: Слави Трифонов създаде явление в шоубизнеса и разочарование в политиката

Той добави, че хората в Има Такъв Народ, които имат чиста концепция, ще гласоподават за оставането на кабинета

„ Слави Трифонов сътвори събитие в шоубизнеса и отчаяние в политиката. Сега идва предизвестеният завършек на „ ИТН “, сподели министърът на нововъведенията Даниел Лорер в.

Той добави, че хората в Има Такъв Народ, които имат чиста концепция, ще гласоподават за оставането на кабинета.

„ Аз имам вяра, че в българския парламент, както в обединението, по този начин и в някогашната коалиция, по този начин и в опозицията, има депутати, които са виновни пред своите гласоподаватели. Аз разгадавам, че тези хора ще имат смелостта при гласуването да кажат доста се извиняваме, само че да хвърляме страната в безпорядък е закононарушение “, сподели Лорер.

На въпрос дали „ Продължаваме промяната “ ще работят с ГЕРБ-СДС, Лорер изрично отхвърли. „ Това, че Борисов е обрисувал с кого би работил е отлично, само че ние имаме доста ясна линия. Ние работим с хора, които имат вяра в това, което България би трябвало да свърши. Не можем да преговаряме с партии, които въплъщават неналичието на правда в последното десетилетие “, сподели Лорер.

Относно позицията на президента Румен Радев за политическата обстановка в страната, Лорер сподели, че президентството избира да преповтаря тезите на опозицията.

„ Президентът би трябвало да знае, че Народното събрание не е магазин. Единственото значимо е съвестта “, сподели Лорер.

Министърът дефинира тематиката за Северна Македония като „ най-удобната дъвка в цялата страна “. „ За първи път Европа застава на страната на единия от договарящите и споделя, че българската позиция е вярна и Европейски Съюз ще стане поръчител “, добави Лорер.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР