Той добави, че двамата не са имали никакъв шанс при

...
Той добави, че двамата не са имали никакъв шанс при
Коментари Харесай

Трагедията Е Голяма, Сирачета Ридаят. Ето Кои Са Сноубордистите, Които Загинаха Над Банско

Той добави, че двамата не са имали никакъв късмет при спускането си, те са подсекли лавината и тя бързо ги е настигнала и затрупала. И двамата починали предходната година са станали татковци. Петър е 84-ти, а Димитър 85-ти набор.

Следващата седмица са щели да имат рождени дни и да станат на надлежно 35 и 35 години. И двамата били с съвременно съоръжение, имали са противолавинни раници вид " ербег ", само че те не им помогнали, тъй като снежната маса ги е влачила близо 800 м, описват спасители. Телата им били открити с голям брой разкъсвания в гориста околност. " Карали са отвън обозначената писта, мястото е тъкмо против хижа " Бъндерица " по един от улеите по връх Тодорка.

Жалко за двамата млади мъже, доколкото разбрах, са спортисти и са от София. В последните дни наваля доста сняг, а това е идеална причина за предизвикателство на лавини ", добави Баряков. За кой ли път планинските спасители приканват феновете на рисковите спускания - скиори и сноубордисти, да не провокират ориста си. Малко преди обед Румен Баряков описа по какъв начин преди ден три часа са издирвали и избавили различен сноубордист, който също карал отвън маркираната писта. След изобилния снеговалеж от последните дни сега лавинната заплаха в планините е забележителна.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР