Той беше силно критикуван от политически назначени лица, които бяха

...
Той беше силно критикуван от политически назначени лица, които бяха
Коментари Харесай

Марк Седуил се извинява, че е предложил „партита с варицела“ за имунитет срещу COVID в ранните етапи на пандемията

Той беше мощно подложен на критика от политически назначени лица, които бяха в държавното управление по това време - в това число.

Политика най-новото: Лорд Седуил дава доказателства за следствие на Коронавирус

Един съответен проблем е предлагането, което той направи при започване на пандемията за това по какъв начин хората, които се събират на групи, с цел да се заразят с Коронавирус, могат да оказват помощ за построяването на имунитет измежду популацията на Обединеното кралство.

В предишното родителите от време на време проведоха по този начин наречените „ празненства с варицела “, с цел да изложат децата си на заразната зараза, с цел да могат да станат ваксинирани против нея в по-късен живот.

Лорд Седуил сподели на, че мненията му, сравняващи варицела и Коронавирус, са направени уединено - и той не ги е направил обществени.

Запитване по отношение на Коронавирус: Марк Седуил да даде доказателства след изказвания, че е желал „ празненства с варицела “ при започване на пандемията

Г-н Къмингс разкри спомените си за казаното от лорд Седуил при започване на март 2020 година, когато се яви пред комисия малко повече от година по-късно. < /p>

Говорейки с следствието, лорд Седуил сподели: „ Това бяха частни обмени и сигурно не чаках това да стане обществено притежание.

„ Разбирам по какъв начин – по-специално тълкуването това е било сложено върху него - би трябвало да е изглеждало като [въпреки че] някой в ​​моята роля е бил по едно и също време безмилостен и нехаен за това, а аз в действителност не съм нито едното, нито другото.

„ Но разбирам страданието, което би трябвало са предизвикали и се оправдавам за това. "

Изображение: Г-н Къмингс преди този момент приказва за казаното от лорд Седуил

Г-н Къмингс сподели на запитването, че лорд Седуил е споделил " да отиде по малкия екран " и " да изясни, че това е като в старите времена с варицела и хората ще си вършат празненства с варицела “, добавяйки: „ Колкото по-бързо доста хора схванат това и свършат с него, толкоз по-добре, нещо сходно. “

Господи Седуил сподели, че не е вярвал по това време, че коронавирусът е на същото равнище на заплаха като варицелата, и по-скоро прави алегорична позиция.

Той сподели, че е спрял да прави сравнението, когато схванал, че е неефикасно.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР