Той бе съден по указа за борба с дребното хулиганство

...
Той бе съден по указа за борба с дребното хулиганство
Коментари Харесай

Няма Да Повярвате Какво Се Случи Със Суданеца, Който Нападна Брутално Деница Сидерова!

Той бе съден по указа за битка с дребното безчинство поради дейностите си от петък вечерта. След злополука, при която страничните огледала на неговия джип и тези на дамата на Волен Сидеров се удариха, мъжът я догонил близо километър, с цел да се разправя за злополуката.

Припомняме, че по-рано през днешния ден водачът на " Атака " и ръководител на парламентарната група на " Обединени патриоти " Волен Сидеров атакува Министерство на вътрешните работи и премиера Бойко Борисов поради вчерашния пътен случай със брачната половинка му Деница Гаджева.

" Министерство на вътрешните работи лъже по случая със брачната половинка ми. Съпругата ми можеше да бъде убита, в случай че не беше излязла на " Симеоновско шосе " от тъмната уличка. Как да запазиш положителния звук, като суданец атакува жена ми, а полицията не желае да се намесва. Двама дебели служители на реда пушеха в лицето ми, а суданецът ми демонстрира междинен пръст ", описа Волен Сидеров тази заран пред телевизия " Европа ".

По думите му водачът се нахвърлил против брачната половинка му на столична улица. Лидерът на " Атака " е отчаян, че нито министър председателят Бойко Борисов му се обадил, нито съдружният му сътрудник и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов, който е вицепремиер по сигурността.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР