Той бе показно екзекутиран пред колата си Появиха се снимки

...
Той бе показно екзекутиран пред колата си Появиха се снимки
Коментари Харесай

Вижте черното БМВ на Нотариуса

Той бе показно екзекутиран пред колата си

Появиха се фотоси на автомобила на Мартин Божанов-Нотариуса, който бе убит в София преди дни, написа Блиц и разгласява фрагменти на черното матово БМВ.

Припомняме, че той бе показно разстрелян в тузарски комплекс в столичния квартал " Горна Баня ". Божанов се счита за един от търговците на въздействие в правосъдната система, като е " обработвал " и съдии, и прокурори, сочи следствие на Антикорупционния фонд.

Към момента са открити скъпи очевидци по отношение на показното убийството. Не се знае дали стрелецът е напуснал страната.

По-рано през днешния ден пък стана ясно, че битият Мартин Божанов-Нотариуса е желал " не по-малко от 100 000 евро " от " Мис България 2001 " Ивайла Бакалова, с цел да пуснат нейния другар от ареста. За това описа самата.

В същото време Българска национална телевизия оповестява, че са извършени обиски в доста парцели на територията на София.

Оказва се, че Божанов има скъпи парцели отвън страната, потвърждават открити документи. Придобиването им, както и произхода на средствата, ще бъдат проверявани в допълнение.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР