Той бе един от големите трансфери на Манчестър Юнайтед в

...
Той бе един от големите трансфери на Манчестър Юнайтед в
Коментари Харесай

Ван Гаал обясни провала на Швайнщайгер в Юнайтед

Той бе един от огромните прехвърляния на Манчестър Юнайтед в последните години, само че се провали на "Олд Трафорд ". Става дума за Бастиан Швайнщайгер, който дойде за 9 милиона евро през лятото на 2015-а от Байерн.

Тогавашният управител на "червените дяволи " Луис ван Гаал бе този, който настоя за прехвърлянето, а в забавно изявление пред "Sport Bild " Ван Гаал разяснява и повода Швайни да не се наложи в Юнайтед.

"Неговото тяло към този момент не можеше да устоя на огромните условия на Висшата лига. Байерн ни го продаде като здрав футболист, само че в действителност физически той бе на дъното ", изясни холандецът.

Швайнщайгер дефинира бъдещето си

Той обаче призна, че международният първенец не е заслужавал отношението на своя правоприемник Жозе Моуриньо, който тотално спря да разчита на германеца.

Ван Гаал призна също, че е опитал да притегли в Юнайтед две от звездите на Байерн - Матс Хумелс и Томас Мюлер.

"Тъй като той (Хумелс) бе изиграл по-слаб сезон, взехме решение в последна сметка да не го купуваме. " При Мюлер пък желанието е било огромно, само че от Байерн са отказали изрично. "Байерн даде да се разбере, че няма да го продаде при никакво условия. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР