Товарищ Путин каза всичко, което трябваше да бъде казано от

...
Товарищ Путин каза всичко, което трябваше да бъде казано от
Коментари Харесай

Николай Марков: Путин каза всичко, което трябваше да бъде казано от всеки здраво мислещ за бъдещето на човешката цивилизация лидер - Топ новини


Товарищ Путин сподели всичко, което трябваше да бъде казано от всеки крепко мислещ за бъдещето на човешката цивилизация водач. Без нито една паразитна или непотребна дума единствения останал свободен либерален водач в света спря острието на политическата си рапира на милиметър от сърцето на деспотичния дракон, присвоил по неподобаващ метод и единствено за себе си несметните богатства на човешката еволюция.

Загрижен, преклонен, разграничаващ, бездънен и логичен апел към цялото човечество за нов международен ред зависещ на заслужено систематизиране на запаси и богатства, в който ред Русия с наслада ще встъпи. Само в случай че това е желанието на индивида от бъдещето!

За индивидите от предишното нещата стоят по различен метод.

Те имат вяра в своята безпогрешност, безспорен престиж и безгранична власт върху всичко очевидно и невидимо. Някои от тези подвидове имат вяра и в силата на оръжието без да схващат, че старите похвати са към този момент зад тила на квантовия човек. Трудно е схващане, зная, само че когато знаците светеха в алено, а камбаните разсъниха даже мъртвите, някои хора останаха със затворени очи, уши и уста, натъпкани с доларови знаци.

Тяхна работа, не ги осъждам, само че предишното си е просто минало. И нищо повече от минало!

Владимир осъзна своята цивилизационна роля в новия свят и със своята Русия е подготвен да поеме по нов път с нови правила. Готов е и да не помни незабравимото, както прочее постоянно е правил, в името на по-големи човешки цели. Не непременно, несъмнено, не и с болните или незаконни мозъци! Последните са обречени на анихилация, без значение дали го схващат или не. Те са предишното и за тях няма бъдеще.

Русия протегна ръка към предишното, което умира! Към човечеството.

Николай Марков,фейсбук

Владимир! Достоен наследник человечески.Товарищ Путин сподели всичко, което трябваше да бъде казано от всеки крепко мислещ за…
Posted by on
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР