Това заяви в предаването „Лице в лице“ по bTV Петър

...
Това заяви в предаването „Лице в лице“ по bTV Петър
Коментари Харесай

Петър Колев: Македонският политически елит само лъже, че иска РСМ в ЕС

Това съобщи в предаването „ Лице в лице “ по bTV Петър Колев, ръководител на „ Граждански либерален съюз “.

„ Бих бил благополучен да се решат въпросите сред Република Северна Македония и България. Ние, българската общественост в РСМ, желаеме позволение, само че на всички места се приказва за европейски напън върху България да каже „ да “ за Македония “, разяснява той.

„ Трудно е да се приказва за напън, аз мога да приказвам свободно, само че друга е била ориста на моите дядовци - също български македонци “, изясни Колев и прикани: „ Българските политици да изберат страна - на страниците на историята на Батенберг или на страницата на историята на Георги Димитров. Става въпрос за достолепието на българите “

„ В македонските учебници написа, че българите са татаро-монголи и фашисти - това учат в първи клас. Македонците постоянно лепят етикети, когато става въпрос за българи - постоянно „ фашисти “. Как се оказа, че Иван Михайлов е фашист?! Доживя до дълбока напреднала възраст, а нито една интернационална организация, в никакъв случай не го дефинира по този начин “, разяснява още ръководителят на „ Граждански либерален съюз “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР