Това заяви в предаването Лице в лице“ по bTV лидерът

...
Това заяви в предаването Лице в лице“ по bTV лидерът
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Трифонов говори невъзможни неща. ИТН отново ще употребят хората

Това съобщи в предаването „ Лице в лице “ по bTV водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

 

„ Просто още веднъж ще употребят хората посредством някаква страст и няма да стане, тъй като единственият орган, който може да реши да бъдем президентска, а не парламентарна република е Велико национално заседание. С референдум не може да се промени формата на държавно ръководство “, изясни тя.

 

Според нея за продължаващо разтрошаване в тази обстановка безусловно не е конструктивен.

 

Уволненията в Комисията по отбрана на потребителите Нинова дефинира като „ един от най-ярките образци за връщане на мафията на власт “.

 

Нинова разясни, че Българска социалистическа партия утвърждава хода на служебния кабинет за възобновяване на договарянията с „ Газпром “. По думите й по този начин било рационално. „ Търсенето на различни източници е добър ход, само че националният интерес диктува на България сега да се вземе най-евиният газ, без значение от къде “, счита водачът на левицата.

 

По думите й при реденето на листите ва Българска социалистическа партия нямало напрежение. Имало доста подмладяване, а към 60% от водачите били локални хора. Програмата – извънредно обществена, насочена към деца, млади фамилии, служащи и пенсионери.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР