Това заяви в предаването Честно казано с Люба Кулезич бившият

...
Това заяви в предаването Честно казано с Люба Кулезич бившият
Коментари Харесай

Методи Андреев: Това правителство е диагноза. Държавата е проядена от путинофилия

Това съобщи в предаването " Честно казано с Люба Кулезич " някогашният народен представител от гражданската квота на ГЕРБ Методи Андреев.

 

По думите му в Народното събрание с изключение на изпиране на Борисов, очевидно далечната цел е да бъде изпран и Пеевски.

 

" Аз се запитвам по какъв начин може да се срещнат Христо Иванов и Кирил Петков с Пеевски. Може ли тези хора да не вършат разлика сред политическа партия и лицето Делян Славчев Пеевски? Това значи, че ние зачертаваме всички митинги. Моделът явно не беше победен. Резултатът е заплашителен ", разяснява Андреев.

 

" Аз не съм политик, към този момент очевидно да си политик е мръсна работа. Аз съм привикнал да работя с действителни структури. Знаем, че Политическа партия и Демократична България желаят да има конституционна промяна. Аз не съм видял изясненост какво тези хора желаят да вършат. Изведнъж Кирил Петков и Христо Иванов отиват при Движение за права и свободи да желаят поддръжка. Движение за права и свободи е фундаментът на този модел, против който всички хора в България стачкуваха. Движение за права и свободи е незаконна корпорация, която инкорпорира ГЕРБ, сътвори модела " КОЙ ", който на практика е безконечен ", акцентира някогашният народен представител.

 

Според него Висш съдебен съвет е урод, той не е обикновено институционално образувание.

 

" Там няма естествени хора - там има плъхове, мишки и така нататък Иванов се явява флагманът на тази концепция. Излиза, че Христо Иванов и Кирил Петков си мислят, че могат да надиграят Движение за права и свободи. Но Движение за права и свободи е незаконната корпорация, която е превзела страната. Аз знам защо става въпрос. Никога нямаше да допускам на това, което през вчерашния ден се случи. Г-н Иванов доста добре знае защо става въпрос, тъй като той към този момент е сърбал попарата ", безапелационен бе Андреев.

 

Той изрази мнение, че политическата групировка Движение за права и свободи е проклинание за България.

 

" Никога Движение за права и свободи не потегля на диалози, в случай че не слага условия. Движение за права и свободи е проклинание за България. Не тъй като е етническа партия. А тъй като капсулира своя етнос, трансформира го във средновековен етнос. Заграби страната посредством институциите и прокуратурата. Бойко Борисов постоянно е бил реализатор на модела " КОЙ ". Ако някой си мисли, че тази Конституция ще бъде доминирана от Политическа партия, аз го дефинирам като неуравновесен. Човекът, който ще господства тази конституция, е Делян Пеевски ", акцентира някогашният народен представител.

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР