Това заяви в предаването Алтернативата следователят Бойко Атанасов. Той епредложен

...
Това заяви в предаването Алтернативата следователят Бойко Атанасов. Той епредложен
Коментари Харесай

Бойко Атанасов: Прокуратурата реагира истерично. Очаквам да пречат

Това съобщи в предаването " Алтернативата " следователят Бойко Атанасов. Той е

препоръчан за ръководител на КПКОНПИ от Гражданско съдружие " БОЕЦ " в миг, в който ръководещото болшинство дава съществени поръчки за промени в правосъдната система и смяна на Антикорупционната комисия.

Коментарът на Атанасов идва и на фона на напрежението сред изпълнителната власт и обвиняването. Прокуратурата извика на разпит Кирил Петков и Лена Бориславова поради листата с лица, посочени като виновни за корупцията в страната. От прокуратурата стимулират призовките им със законовото обвързване на всеки, който разполага с данни за осъществено закононарушение, да ги даде на проверяващите. От своя страна министър председателят Петков насочи въпроси към обвиняването за Мата Хари, къщата в Барселона, казусът с " Осемте джуджета " и други Прокуратурата съобщи, че всички отговори са обществено налични в интернет.

" Цацаров при съществуването на толкоз доста данни, които са и в медиите, и в службите, към момента е началник на КПКОНПИ, макар оставката. Ако бях на мястото на депутатите, Цацаров би трябвало всеки ден да е в Народно събрание и да дава доклад за всяко едно лице и цялата корупция, заляла страната. Цацаров не може да изчезне. Съдебна промяна и промяна на КПКОНПИ ще има тогава, когато водачите на четирите партии в обединението, излязат и намерено заявят мнението си за Сотир Цацаров, Иван Гешев, корупцията… Не съм чул Слави Трифонов да го споделя, Корнелия Нинова - също. Виждаме едно целеустремено забуксувано и целият наказателен уред се въоръжава - и на прокуратурата, и на другите подмолни играчи ", уточни Бойко Атанасов.

По думите му Национална следствена служба сега е тумор на основния прокурор, който няма изключителна подготвеност. Там работят пенсионери по случаи, предоставени с разпореждане на основния прокурор Иван Гешев, а случаите отлежават без резултати.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР