Това заяви в предаването Алтернативата Иво Кръстев. Неведнъж сме писали

...
Това заяви в предаването Алтернативата Иво Кръстев. Неведнъж сме писали
Коментари Харесай

Иво Кръстев: Европрокуратурата видя, че Гешев е прикривал ОПГ за търговия с шофьорски книжки

Това съобщи в предаването " Алтернативата " Иво Кръстев. Неведнъж сме писали за разкритията му - 5 проведени незаконни групи в ДАИ са разобличени от Кръстев, само че вместо хвалба, той получава неодобрение и е уволнен пет пъти от Изпълнителна организация " Автомобилна администрация “ /ИААА/.

Прокуратрата е установила, че има ОПГ в Агенцията, само че нищо повече. Сигналът до Кьовеши е изрпатен през юни тази година.

" Имаше следствие против Гешев по рекомендация на европейската комисия. Документите, които бях изпратил до Европейската комисия уличаваха Гешев в неистини по отношение на прикриване на ОПГ. Изпратих документите до Лаура Кьовеши и получих отговор, че фактически има хипотетично осъществено закононарушение. Бях извикан в КПКОНПИ, където ми споделиха, че е получен сигнал от Европейската прокуратура. Сигналът е, че Гешев е прикрил закононарушението на ОПГ и поради това тази конструкция бе върната на работа и възвърне незаконната скица ", изясни още Кръстев.

" За уредниците на незаконната скица не са значими министрите, а пчеличките, които организират изпитите. Те препращат парите нагоре ", уточни Кръстев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР