Това заяви в началото на срещата с представители на Българската

...
Това заяви в началото на срещата с представители на Българската
Коментари Харесай

Радев иска БСП да е силен социален лектор за новото управление. Нинова му обеща да положат усилия докрай

Това съобщи при започване на срещата с представители на Българската социалистическа партия президента Румен Радев.

„ Двете служебни държавни управления, които назначих, дадоха опция за стабилизация в условия на рецесия, за разкъсване с пороците на предишното, за съставяне на нов вид ръководство от хора с друг политически профил, само че общи цели за бъдещето на България “, изясни той.

„ Смятам, че методът към сформиране на съдружно държавно управление може да бъде подложен на тази основа, за лъчение на дейно, стабилно, постоянно държавно управление “, добави президентът.

Президентът има вяра, че Българска социалистическа партия ще даде принос свършеното досега да бъде продължено.

„ За триумфа на бъдещото ръководство е извънредно значим въпросът за законността и справедливостта “, сподели още президентът и регистрира, че казусът в прокуратурата е както систематичен, по този начин и личностен и изиска да знае в каква степен това се споделя от Българска социалистическа партия и какво са подготвени да предложат за решение на този проблем.

Корнелия Нинова съобщи, че Българска социалистическа партия схваща отговорността, която се чака от тях сега и доста пъти са казвали, че България се нуждае от работещ парламент и държавно управление.

„ Положихме старания и в диалозите в експертните групи и в продължаващите диалози с бъдещите съдружни сътрудници. Дадохме своята експертиза, своята воля за промени. Разделихме своята работа на две. Спешни ограничения, които незабавно би трябвало да се одобряват, предвид на трите рецесии - икономическа, обществена и здравна и дълготрайното ни виждане за смяна на досегашния модел на ръководство и за дълбоки промени в разнообразни браншове. Разговорите ни не престават и сега. Ще поставим до дъно старания да има постоянен кабинет и работещ парламент. За нас най-важно е да стартираме незабавно работа по приемане на Бюджет “, безапелационна бе шефката на социалистите в оставка.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР