Това заяви в интервю за предаването Панорама съпредседателят на Продължаваме

...
Това заяви в интервю за предаването Панорама съпредседателят на Продължаваме
Коментари Харесай

Кирил Петков: Промяната Продължава! Въпреки трудностите, не сме отстъпили от принципите

Това съобщи в изявление за предаването " Панорама " съпредседателят на " Продължаваме промяната " (ПП) Кирил Петков.Не тъй като са положителни заглавия, а тъй като мислим, че българският бизнес ще е по-конкурентен. 

 

" Въпреки компликациите, не сме отстъпили от правилата, дружно успяхме да създадем по този начин, че няколко основополагащи триумфа да се случат ", добави той. 

 

На въпрос по какъв начин ПП-ДБ съумяват да поддържат баланс в ръководството, макар ареста на Борисов, Петков отговори: " Става, когато се сложат правилата напред и се следи това, което би трябвало да реализираме въз основата на този диалог: кой закон би трябвало да е идващ по Плана за възобновяване и резистентност (ПВУ), Антикорупционната комисия. Не искахме шести избори и да отидем още в безвремието.

 

Единият метод да работим дружно е да се фокусираме върху националните задания. И двете страни, мисля, се опитваме да се фокусираме там, а не в другите тематики ", изясни съпредседателят на Политическа партия.

 

" Първите 6 месеца за тази година, към този момент бюджетът е на плюс ", означи като различен позитив Кирил Петков.  

 

" Заложихме бюджет, който не отстъпи от социланите политики, само че влезе в критерия, необходим за Евроозната. Сега работим по КПКОНПИ. Искаме закон, който в действителност да води до противопоставяне на корупцията ", акцентира той. 

 

От ПП-ДБ не държат Бойко Рашков да оглави Комисията по противопоставяне на корупцията, тъй като: " Не слагаме имена, а метод и система за асортимент ", разясни Петков. 

 

" Не имаме вяра в мир, в който една страна завзема територията на друга ", разяснява той войната в Украйна. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР