Това заяви в ефира на NOVA NEWS заместник-председателят на ПГ

...
Това заяви в ефира на NOVA NEWS заместник-председателят на ПГ
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: В бюджета има рекордни пари за инвестиции – 12 ...

Това съобщи в ефира на NOVA NEWS заместник-председателят на ПГ на ПП-ДБ Настимир Ананиев.

 

По думите му ГЕРБ сякаш желаят да подсигуряват пари за техните кметове.

 

" Доколкото разбрах, Борисов държеше на неговите общини, по този метод парира недоволството в ГЕРБ сега ", уточни националният представител.

 

Депутатът разяснява, че не вижда потребност от промяна на министри в кабинета. „ Ако ГЕРБ и Борисов мрънкат, че обособен министър не покрива стандарта на ГЕРБ, това мен може единствено да ме радва. Този формат на сглобка, въпреки за мен това да е тежък компромис, в действителност беше изработен въз основата на ротация ”, означи Ананиев. Според него ГЕРБ може би са се отказали от Мария Габриел да бъде министър-председател при ротацията, защото и през днешния ден на срещата им във Велико Търново тя не е участвала.

 

Ананиев посочи, че сега общините в огромната си част нямат планова подготвеност, макар че за тях са заложени 1 милиарда лв. с бюджета за идната година. „ Средствата ще стигнат до тези общини, които имат подготвени планове ”, сподели още той.

 

Народният представител добави, че Бойко Борисов се е вихрил против налозите за недвижимите парцели, което е предложение на Националното съдружие на общините в България, чийто ръководител е кметът на Велико Търново Даниел Панов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР