Това заяви в ефира на bTV проф. Велислав Минеков. Той

...
Това заяви в ефира на bTV проф. Велислав Минеков. Той
Коментари Харесай

Велислав Минеков: За съжаление господин Борисов остана в самота

Това съобщи в ефира на bTV проф. Велислав Минеков.

Той взе решение да се отдели от " Отровното трио " и да не взе участие в обединението с Мая Манолова, която се яви на парламентарните избори и трансферира прага от 4 %. Напрежение обаче породи " Изправи се! Мутри вън! " единствено дни след оповестяването на резултатите от вота.

Аз съм свободен човек и мога да кажа каквото пожелая. Когато си в кръг и си в политиката, съобразяваш се останалите. Партийното сдружение се прави по този начин ", разяснява Минеков.

" Трифонов не може да им забрани тази поддръжка, а тя ще е неуместна и цинична. Едва ли ще събере подобен кураж. По същия метод е с “Демократична България”. Това е заравяне и е ненужно. Кому е нужно? Какво ще извършите с държавното управление? Говорих с двама конституционалисти. Има опция Народното събрание в този момент да промени Изборния кодекс и незабавно откакто разгадаем отдалеченото гласоподаване, когато решим, че машинното гласоподаване ще е за цялата страна, идната стъпка е служебно държавно управление.

Няма да има драснати и нацапани бюлетини, няма да има невалидни бюлетини. Трудно е да се манипулира. Вие можете ли да манипулирате банка? Иначе играта с платените гласове ще продължи, ще продължи играта с напън ", разяснява още Минеков и прикани да има нови избори.

По думите му задачата на служебния кабинет ще е точно да се провеждат почтени избори, които е съгласно Минеков ще доведат до края на Борисов. Възможно е при добра политика Българска социалистическа партия да получат по-голяма поддръжка, а протестните партии да удвоят резултата си.

" Ако съберат кураж за последващи избори, раненият звяр ще завърши в гората ", безапелационен бе Минеков.

" В момента господинът, яхнал партията ГЕРБ желае да оцелее непременно. Чувства се застрашен и това е разбираемо. Две могат да са историите по отношение на неговия край. Можем да имаме къса или продължителна мъка. Надявам се да се съберат смели хора и тя да е прекъсната най-късно до септември-октомври ", уточни Минеков и добави:

" Борисов желае държавно управление, това за него е оцеляване. Слушах Михаил Константинов, Харизанов. Те желаят държавно управление. И Нинова желае държавно управление. Това е избавителният пояс за Борисов ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР