Това заяви в ефира на БНР народният представител от ПП-ДБ

...
Това заяви в ефира на БНР народният представител от ПП-ДБ
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: От 1990-а година насам в София не е имало такова обединение

Това съобщи в ефира на БНР националният представител от ПП-ДБ Ивайло Мирчев и добави, че такива необятни обединявания би трябвало да се търсят на всички места в България. 

 

“С обединяването зад Васил Терзиев ние желаеме София не просто да замязя на естествена европейска столица, ами да опитаме да догоним Букурещ и Белград, тъй като и двата града ни изпревариха в доста връзки ”, съобщи Мирчев. Той означи, че неприятното ръководство на София е придружено от незаконен детайл.

 

“Говорим за това на кого са паркингите в София, има ли котараци, има ли орлиновци. Къде отиват парите от европроекти в столицата? Целият пиедестал на ръководството е тотално сгрешен и ние ще сложим завършек на това ”, заключи Мирчев.

 

Тази седмица не престават лидерските събития с присъединяване на кандидат-кмета Васил Терзиев. Първата от тях е на 11 юли от 17:30 пред “ ”Парадайс център ”, втората е на 12 юли от 18:30 в парк “Младост 3 ”, третата е на 13 юли от 18:00 в парк “Студентски ”, а четвъртата е на 14 юли от 18:30 в Дом на културата “Красно село ”.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР