Това заяви премиерът акад. Николай Денков по време на парламентарния

...
Това заяви премиерът акад. Николай Денков по време на парламентарния
Коментари Харесай

Акад. Николай Денков не познавал Алексей Петров frognews.bg

Това съобщи министър председателят акад. Николай Денков по време на парламентарния надзор в отговор на въпрос на депутата от Има Такъв Народ Гроздан Караджов. 

 

Повод за питането са думите на водача на ГЕРБ Бойко Борисов по-рано през днешния ден, който за пръв път съобщи, че Алексей Петров е взел участие в диалозите за съставянето на така наречен “сглобка ” - теза, която се стартира в общественото пространство от много време и е споменавана неведнъж след убийството на някогашната барета. 

 

" Алексей беше непосредствен с бащата на Кирил Петков. И той като всички нас сподели, че разновидности да се направи нещо устойчиво. Винаги споделям истината - срещи сме провеждали с него, той с тях, с цел да може да има някакво, даже нежно доверие ", разяснява Борисов по-рано през днешния ден.

 

Караджов попита премиера дали не се ли тормози за присъединяване на Алексей Петров в съставянето на кабинета и дали пред огледлото не вижда " призрака на Алексей Петров като въплъщение на държавното управление " Денков ".

" По-добре господин Караджов да приложи малко творчество. Тази притча с огледалото много се поизтърка и няма отношение, само че като се погледна в огледалото виждам себе си и своята съвест. Това е било през годините и постоянно съм казвал истината ", отговори Николай Денков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР