Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова, цитирана

...
Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова, цитирана
Коментари Харесай

Номинацията на ГЕРБ за шеф на Сметната палата е Димитър Главчев

Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова, представена от БГНЕС.

 

“На последващо място стои номинацията за ръководител на Сметната палата. Номинацията на ГЕРБ-СДС е утвърдена от ПП-ДБ и тя е на Димитър Главчев ”, сподели още тя.

“Днес ще бъде импортирана в деловодството на Народно събрание кандидатурата на Главчев ”, сподели още Атанасова. “По отношение на Българска народна банка следва да създадем избор на шеф, който да уточни двама от подуправителите. Процедурата и там е ясна. Така стоят процедурите за избор на заместител - ръководител на Сметната палата.

 

За НЗОК следва законодателна смяна, тъй че Народно събрание да избира подуправители ”, разясни Десислава Атанасова.

 

Председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС изясни, че във връзка с ръководителите на комисии се е намерил баланс. “Има систематизиране на комисиите сред парламентарните групи, на следващия ден ще чуете нашите номинации за ръководители, както и на останалите парламентарни групи. Все още текат диалози, има и съразмерност, която се съблюдава и разнообразни желания ”, добави още Десислава Атанасова.

“Днес стартираме с съгласие и имаме първите утвърдени номинации за регионални шефове на София и Пловдив, както и заместник- регионални шефове. Може би откакто бъдат назначени от министър - ръководителя ще чуете и имената ”, сподели още Атанасова. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР