Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова в

...
Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова в
Коментари Харесай

ГЕРБ към ДПС: Отговорността трябва да е споделена, така че заедно да вземаме решения за България

Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова при започване на срещата на ГЕРБ с Движение за права и свободи, цитарана от БГНЕС.

 

“Считаме, че отговорността би трябвало да е споделена,

разпределена сред всички, тъй че дружно да вземаме извънредно сложните и непопулярни решения за България. Ние неколкократно при присъединяване си в парламентарни избори сме подхождали съществено при управническата стратегия, която представяме ”, сподели още Атанасова.

 

“Програмата е за 4-годишно ръководство. Ако не намерим мощ да проявим държавническа отговорност, изходът наподобява шести подред предварителни парламентарни избори. За всички целите ни са Шенген, еврозоната, постоянни обществени финанси, България още веднъж значим евроатлантически сътрудник. Затова благодаря, че приехте тази покана. Ние държим на всички диалози, към този момент 10 дни водихме такива с ПП-ДБ, надяваме се и след диалозите с останалите сили, ще осъзнаят отговорността, която би трябвало да поемем ”, акцентира Десислава Атанасова.

 

От своя страна Йордан Цонев от Движение за права и свободи сподели, че поканата е навременна и пристъпват към нея с цялата им отговорност.

 

„ Потърсихме вторите за диалози, те не откликнаха на нашия апел за диалог, тъй че за нас реализация на държавно управление с втория мандат е невъзможна. Отговорността за реализация на първия мандат е съществена, съобщи Йордан Цонев. Осъзнаваме, че отговорността на ГЕРБ е още по-голяма, тъй като хората желаят постоянен кабинет и решение на рецесиите. Отговорността е върху всички, само че отговорността върху вас е доста по-голяма, обърна се Цонев към ГЕРБ-СДС.

 

Движение за права и свободи пое явен ангажимент към гласоподавателите по тематиките да водим политики за прекъсване на прогресивното обедняване,

 

за прилагане на целия запас на Европейски Съюз, очакван за България, да създадем опазването на здравето налично, да подобрим качеството на образованието и пазара на труда. Да осъществим правосъдна промяна, не на правилото стани да седна, да подкрепим дребните земеделци, животновъди и развиване на районите, с наш приоритет дребните общини и обитаеми места, добави Цонев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР