Това заяви пред Нова телевизия съпругата на пернишкия прокурор Бисер

...
Това заяви пред Нова телевизия съпругата на пернишкия прокурор Бисер
Коментари Харесай

Съпругата на пернишкия прокурор не била жертва на домашно насилие

Това съобщи пред Нова телевизия брачната половинка на пернишкия прокурор Бисер Михайлов - Биляна. 

 

Вчера той беше арестуван поради побой над брачната половинка си, след сигнал, подаден от тяхната щерка. Срещу него тече следствие. Бе взето решение той да остане в ареста. 

Това не е първият път, в който Бисер Михайлов е задържан. Той е арестуван преди години с неговия брат след сигнал на жител, съгласно който две ОПГ-та, занимаващи се с опиати, са го тормозили. Според изказванията Михайлови са били част от едната група. Прокурорът от Перник е упрекван и за изнудване и лихварство по следствие, завършило през 2013 г. 

 

Синината под окото си Биляна Михайлова изясни като разследване от удар при рухване. 

 

“Имам контузия на главата, която е от рухване на земята. По-скоро мисля, че се спънах. Или изгубих равновесие по-скоро и по-късно паднах и оттова ми е тази контузия на главата ", твърди тя. 

 

Жената отхвърли мъжът й да е посягал или да я е удрял.

 

Часове откакто стана ясно, че Михайлов е арестуван, юристът му Любомир Таков, сподели, че прокурорът два пъти през нощта е каран до болничното заведение поради високо кръвно. 

Очаква се по-късно през днешния ден градската прокуратура в София да предложи на и.ф. основен прокурор Борислав Сарафов да бъде отправено искане до прокурорската гилдия на Висшия правосъден съвет (ВСС) за неотложно премахване на Михайлов от поста областен прокурор. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР