Това заяви пред Нова телевизия пенсионираният директор на Националния исторически

...
Това заяви пред Нова телевизия пенсионираният директор на Националния исторически
Коментари Харесай

Божидар Димитров: Опозицията е слаба и изхабена

Това съобщи пред Нова телевизия пенсионираният шеф на Националния исторически музей проф. Божидар Димитров.

Той посочи, че ще издаде записки и няма да се занимава с политика, а с политически разбори, в които е „ изключително силен”.

По тематиката за готвения избор на съмнение, проф. Димитров разяснява, че колкото повече опозицията атакува Обединените патриоти и персонално Валери Симеонов, толкоз повече българи ще гласоподават за тях.

„ Всякакви монтажи и демонтажи при народна власт ги прави българският народ. Не става по този начин – Бойко Борисов взема решение и маха Патриотите с 600 000 гласа и взима Движение за права и свободи с 300 000 гласа. Движение за права и свободи нямат хората, които да гласоподават за тях, това е една етническа партия”, съобщи проф. Димитров.

Коментарът му бе във връзка решението на Централния съвет на Движение за права и свободи, партията да води политика за ремонт на обединението с националистическите партии.

„ Участието на националистите във властта е пестник в демократичното лице на България, опасност е за стабилността на страната. Езикът на омразата, омразата в деяние и експанзията са на власт. ГЕРБ подражава на националистите “, аргументира се тогава водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

Според историка, от Българска социалистическа партия пък подвигат звук, с цел да не бъдат забравени.

„ Затова са тези подскачания на Българска социалистическа партия за втора-трета братовчедка на този или оня. Това е непотребен звук, само че дано да има. Както виждаме Бойко Борисов въобще не се притеснява”, безапелационен бе Божидар Димитров.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР