Това заяви пред Нова телевизия журналистът от Антикорупционния фонд Николай

...
Това заяви пред Нова телевизия журналистът от Антикорупционния фонд Николай
Коментари Харесай

Николай Стайков: Интервюто с Л. Павлова е важно, защото то показва, че има корупционно влияние в съдебната...

Това съобщи пред Нова телевизия журналистът от Антикорупционния фонд Николай Стайков по отношение на проблема " Осемте джуджета ".

 

" Тържището на бъдеще е закрито в досегашната си форма, каквото е било за няколко години. Не мисля обаче, че е закрито като механизъм и въздействие в правосъдната система. Пред " Осемте джуджета " имаше защита, която правеше забележка, в случай че някой снима, имаше и първокласни коли ", показа журналистът.

 

Според него в случай че има обвинен за изпращане на заплашителни писма до основния прокурор, то има и подобен за останалите неща против него.

 

" Кристиян Христов е непосреден участник в обстановката. " Осемте джуджета " стана компромат, не спорим, че има такава мрежа, а кой е в нея ", посочи Стайков.

 

Андрей Янкулов от своя страна сподели, че става дума за посредническо дружество.

 

" То е сред хората, които имат проблеми в правосъдната система и търсят да основат проблеми на някой различен и тези хора от системата, които могат да разрешат или основат проблемите. Любена Павлова не изиска да разкрие по-голяма конкретика за съответните лица - концентрира се към Сарафов и зам.-апелативния прокурор Емилия Русинова. За мен прекомерно изборно фокусът ѝ попадна върху тези висши магистрати, а доста хора остават в сенките ", означи той. И посочи, че устата на Кристиян Христов е запушена след ареста.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР