Това заяви пред Нова телевизия експертът и бивш служебен министър

...
Това заяви пред Нова телевизия експертът и бивш служебен министър
Коментари Харесай

Шаламанов: С мобилизацията Путин обяви война на своето общество

Това съобщи пред Нова телевизия специалистът и някогашен длъжностен министър на защитата Велизар Шаламанов.

 

В страните от НАТО и Европейски Съюз съгласно него можем да чакаме засилена дезинформация и дейни мероприятия. Той прикани за събиране на Съвета за сигурност у нас и за особено внимание към паравоенните формирувания, съветските жители и съветските парцели у нас.

 

Според Румен Кънев такава готовност е комплицирана и ще отнеме месеци преди резултатът от нея да бъде забелязан.

 

“Шойгу искаше да продаде указа на популацията, с цел да не се тормози. Реално обаче няма никакви ограничавания и могат да извикат в армията всеки, който пожелаят. Ако те могат вълшебен да закарат 300 хиляди души на фронта в Украйна, ходът на войната ще се промени. Но не могат. Ще минат седмици до момента в който тези хора стигнат до фронтовата линия. Украинската войска към този момент е доста закалена в този пердах ”, уточни на собствен ред Тодор Тагарев.

 

“Мобилизацията няма да реши кой знае какви стратегически въпроси. Ще се появи доста сериозна вътрешнополитическа алтернатива. Досега Русия покриваше загубите като използваше малцинствените групи в РФ, които нямаха значително значение. Сега се протяга ръка на децата на междинната класа - хората, които поддържат Путин и го държат дълги години на власт ”, добави Кънев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР