Това заяви пред Дир.бг депутатът от Обединени патриоти Емил Димитров

...
Това заяви пред Дир.бг депутатът от Обединени патриоти Емил Димитров
Коментари Харесай

Емил Димитров - Ревизоро: Прекалиха, трябва да се поукротят

Това съобщи пред Дир.бг депутатът от Обединени патриоти Емил Димитров във връзка изявленията за депутати наркотрафиканти, купувачи на гласове и мутри в политиката. Повод за диалога с Димитров бе и изгонването през днешния ден на водача на опозицията Корнелия Нинова от пленарна зала.

"Ако си мълчиш излиза, че се съгласяваш с упрека на другия или си по-слаб и някак си се състои вербална конкуренция. Мисля, че доста се изостри политическия език. Аз съм привикнал по време на изборна акция да се изговарят по-силни думи, само че откакто мине политическата акция всички би трябвало да работим за законопроекти. И не можеш с нападки и обиди да убедиш този до теб, че той е значим и стойностен и да обсъдите най-хубавата редакция. Малко прекаляват всички, съгласно мен, би трябвало да се поукротят ", сподели Емил Димитров.

От мен не сте чули сходно нещо, не че нямам подарък слово и аз да наскърбявам, само че избирам, в случай че има да споделям нещо, то то да бъде иносказателно, в сравнение с да има груби обиди. Премиерът бе неотдавна призовал: „ Спрете се “, но виждам, че и на него нервите не му устоят ", означи Емил Димитров.

"Но отново ще кажа останалите те упрекват, че си слаб, в случай че не си дал отговор и признаваш нападките. И май се чувстваш задължен да отговориш по метода, по който си атакуван. В противоположен случай те употребяват за боксова круша, а като мълчиш, признаваш нападките ", разясни Ревизоро.

Запитан не се ли разрушава рейтингът на Народното събрание, Емил Димитров съобщи:

"Добре де като заговорим всички на старогръцки или на латински, смятате ли, че рейтингът ще се повиши на небивали висоти. Имам наблюдаване във Варна, откогато господин Марешки пристигна в София, в същия град рейтингът на Народното събрание извънредно доста падна надолу. И аз питах за какво, споделих им би трябвало да се радвате ваш съгражданин пристигнал в София, светец, направил доста чудеса – бензин, медикаменти. Но те ми дават отговор не той преди като вървеше по асфалта слънцето грееше, цветенца изникваха от там.

Като излезеш на пясъчния бряг, пясъкът ставаше златен, а като влезеш във водата, тя се стопляше. Сега отиде в София и всички тези екстри ги нямаме. Ето и за това по този начин рейтингът на Народното събрание пада.

От друга страна, в случай че кажем апелирам ти се върни се във Варна някой иска ми се обиди. От друга страна хората са прави, желаят си локалните си придобивки. Та рейтингът е доста релативно нещо ", сподели иносказателно Димитров.

Според него по този начин или другояче рейтингът на политиците в никакъв случай няма да бъде висок, тъй като няма да може да се отговори на все по-увеличаващите се упования на хората, които живеят в този момент зле.

В отговор на въпрос - е добре, "има ли измежду депутатите наркотрафиканти, купувачи на гласове, мутри ", Емил Димитров сподели:

"Аз съм квалифициран правист и мога да кажа, че всеки е почтен до влезнала в действие присъда. И не е редно да отправяш такива обвинявания ".

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР