Това заяви пред Bulgaria ON AIR политологът Първан Симеонов. По

...
Това заяви пред Bulgaria ON AIR политологът Първан Симеонов. По
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Управляващата коалиция е по-скоро стабилна

Това съобщи пред Bulgaria ON AIR политологът Първан Симеонов.

По думите му по този метод патриотите припомнят кои са, само че не може да се продължи дълго време с трупането на това напрежение.

"Когато стартират да си разрешават непосредствено да слагат условия на Борисов, това значи, че те знаят, че той няма къде да върви, няма по какъв начин да отиде на избори ", показа Първан Симеонов.

По думите му предварителни избори са вероятни след края на европредседателството ни.

"Всичко е допустимо, само че няма справедлива социална поръчка, първо огромната част от обществото не ги желае, второ стопанската система е относително добре и се възприема по-добре от хората. Това, което обаче е на разположение е повишение на напрежението ", изясни политологът Първан Симеонов.

Според него привидната непоклатимост не може да анулира търсенето на нови благоприятни условия.

По думите на Симеонов кастингът за политици на Слави Трифонов също е нещо ново, което непрекъснато търсим в последни години.

"Така започнаха ужасно доста планове, единственият, който съумя да се задържи е Борисов, всички други минаваха и заминаваха. Напълно допустимо е и тук да имаме едно експлоадиране и след това отчаяние, само че е прекомерно рано ", акцентира политологът.

Според Първан Симеонов 2017 год. беше една от най-ключовите години и към този момент от ден на ден България намира място на интернационалната сцена.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР