Това заяви пред bTV пулмологът д-р Александър Симидчиев. Той заяви,

...
Това заяви пред bTV пулмологът д-р Александър Симидчиев. Той заяви,
Коментари Харесай

Д-р Симидчиев: Има данни, че Омикрон предизвиква по-леко боледуване, но е по-заразен и може да измести ”Делта”

Това съобщи пред bTV пулмологът доктор Александър Симидчиев.

Той съобщи, че има данни, че една от компаниите, произвеждащи монокулярни антитела, които потвърждават, че имунизациите към момента работят.

" Защитата може да е малко по-ниска, само че към момента я има. Хората, които имат и трета доза, ще бъдат предпазени значително. Третата доза прави едно - качва антителата и ги прави по-устойчиви. Такава е хепатитната имунизация ", уточни Симидчиев.

" Място за суматоха в България няма. Твърде дълго съществуваме с вируса и разновидностите му. Ясно е кои ограничения работят и кои не. Трябва системно и медицински обосновано да правим това, което знаем, че работи. Ефективно е да се носят маските вярно. Трябва да се върнем към стопански, културен и учебен живот. Децата би трябвало да са в учебно заведение. Трябва добре да разбираем на родителите, че по-добрият вид е, в случай че детето има признаци, въпреки и леки, по-добре е да си остане у дома ", добави още доктор Симидчиев.

На край Симидчиев съобщи, че не желае да бъде министър на опазването на здравето и избира да бъде депутат. Би се съгласил да оглави здравната комисия в 47-мото Народно събрание.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР