Това заяви пред bTV председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава

...
Това заяви пред bTV председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава
Коментари Харесай

Атанасова хвали до припадък Борисов и ГЕРБ, хули Гешев frognews.bg

Това съобщи пред bTV ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова по отношение на тематиката за цената на компромисите, за имунитетите и за плаващите болшинства.

 

" Първо, по тематиката за Закона за правосъдната власт. Ако някой е сюрпризиран от гласуването ни предната седмица, би трябвало да напомня, че в 48-ото Народно събрание ние още веднъж подкрепихме законопроекта за правосъдна промяна. Ние поискахме Конституционният съд да даде пояснение за ролята на следствието в системата ", означи Атанасова.

 

" Ние имаме тематики, които са изведени като приоритет на това държавно управление. Това са тематиките за конст. промяна, за Шенген, за еврозоната, за ясната позиция на България и нейния евроатлантически път. Все отново ние имаме някаква история. Аз в случай че би трябвало да обясня и вчерашния избор, и даже персоналния си избор - за мен беше огромен и персонален компромис. Но това беше единственият излаз в парламентарната република. Аз съществено се съпротивлявах точно даже във вашето предаването ",
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР