Това заяви пред bTV отцепилият се от ИТН депутат проф.

...
Това заяви пред bTV отцепилият се от ИТН депутат проф.
Коментари Харесай

Радулов: Имам съмнения, че Александър Николов е свързан с ”Газпром”

Това съобщи пред bTV отделилият се от Има Такъв Народ народен представител проф. Николай Радулов.

Той уточни, че няма доказателства за тези изказвания, само че е разговарял с доста хора.

“Имал съм диалози с хора, които споделят, че в енергетиката има лица, които са свързани по един или различен метод с Русия. Докато не се създадат кадрови промени, енергетиката у нас ще върви по доста сложен начин”, уточни още Радулов.

“ “До момента, в който в последните Народни събрания Има Такъв Народ получи парче от баницата или стана сътрудник от изпълнителната власт и почна да се държи като сътрудничеща си с ГЕРБ компания. Ние дружно с още няколко сътрудници, част от които. Напуснаха дружно с мен парламентарната група, обикаляхме страната, видяхме, че там където служебното държавно управление е махнало ръководителите на ГЕРБ на структурите, да вземем за пример на ВиК те са били възобновени от Гроздан Караджов”, добави някогашният народен представител от Има Такъв Народ.

Той разяснява и новият длъжностен министър на вътрешните работи Иван Демерджиев. По думите му това е един “компетентен и доста добре правно просветен човек с опит”. Радулов обаче има и запаси във връзка с самата специфичност на Министерство на вътрешните работи.

“Динамиката е доста огромна и провокациите са малко по разнообразни от тези, с които евентуално е привикнал. Това е много комплицирано министерство с доста огромен състав”, уточни Радулов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР