Това заяви пред bTV бившият премиер Гълъб Донев във връзка

...
Това заяви пред bTV бившият премиер Гълъб Донев във връзка
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Няма никакви преведени пари към пътностроителни фирми, не знам откъде се появиха тези 4 млрд. лв.

Това съобщи пред bTV някогашният министър председател Гълъб Донев по отношение на появилата се информация, че служебната власт е раздала милиарди в последните дни на ръководството си.

 

Донев също така акцентира, че фискалният запас също не е бил пипан, каквото обвиняване насочиха от Българска социалистическа партия към служебния кабинет.

 

„ Фискалният запас е в извънредно положително положение. Не са изхарчени никакви 4 милиарда, това е следващото подстрекателство в обществото “, безапелационен бе Донев.

 

Бившият длъжностен министър председател увери, че не се опасява от проверка и попита дали някой е чул за някакъв корупционен скандал за последните 10 месеца, откогато на власт е бил служебният кабинет.

 

Във връзка с това, че заместник-министрите от служебния кабинет са освободени от заеманата служба, Донев разяснява следното:

 

" Освободих заместник-министрите, тъй като огромна част от тях желаеха да бъдат освободени от мен, преди да пристигна постоянният кабинет. Твърдението, че съм ги освободил, с цел да подривам постоянното държавно управление, е една от лъжите, които се тиражират в общественото пространство ", означи той.

 

„ Освободих ги,
тъй като това е и естествената логичност на нещата, това е естествената процедура. Всеки един Министерски съвет идва със своите политически кабинети, отпред с министрите и зам.-министрите. Всички, които са поискали да останат, съм ги оставил “, посочи някогашният длъжностен министър председател.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg