Това заяви пред БНТ лидерът на ПП Спаси София Борис

...
Това заяви пред БНТ лидерът на ПП Спаси София Борис
Коментари Харесай

Борис Бонев: Искаме да освободим София от лапите на ГЕРБ frognews.bg

Това съобщи пред Българска национална телевизия водачът на Политическа партия " Спаси София " Борис Бонев.

 

Запитан дали новата коалиция ще се увенчае със непоклатимост, той изрази прочут песимизъм:

 

" Скептични сме, поради ролята на ГЕРБ в тази коалиция. " Спаси София " нито е заявявала предпочитание да взе участие в диалози сред ГЕРБ и Политическа партия. Нашият песимизъм идва от това, че знаем по какъв начин работи ГЕРБ. Това е партия, която твърдо не извършва своите задължения. Като ти кажат от ГЕРБ, че на открито вали, носи си слънчевите очила. Те внезапно станаха същински проевропейци, опозиционери. Хубавото е, че доста бързо ще си проличи, че този песимизъм е състоятелен ", акцентира Бонев. 

 

На въпрос дали локалните избори са залог за сегашната коалиция, водачът на " Спаси София " сподели, че борбата за София занапред следва.

 

" Ние като партия няма да допуснем София да бъде разменна монета за националната политика. За нас е значимо болшинството в СОС да не зависи от ГЕРБ. София има потребност от сериозна рационализация ", безапелационен бе той.

 

Бонев изрази мнение, че водачът на ГЕРБ Бойко Борисов се държи като продавач на Женския пазар.

 

" Той не е притежател на София, с цел да я раздава на който и да било. Той е сигурен и знае, че ГЕРБ са изгубили София. Тези 18 години доведоха до разумния резултат - ГЕРБ изгубиха София. Голямата борба е за болшинството в Столичния общински съвет ", означи политикът.

 

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР