Това заяви пред БНР народният представител от ПГ на ПП-ДБ

...
Това заяви пред БНР народният представител от ПГ на ПП-ДБ
Коментари Харесай

Искрен Арабаджиев: Ако направим правителство, то няма да е по любов, а с взаимно контролиране

Това съобщи пред БНР националният представител от ПГ на ПП-ДБ Искрен Арабаджиев.

 

По думите му композиция сред политически лица и специалисти е най-хубавата формула, с цел да може да има ясна отговорност и да се знае за значимите решения, които би трябвало да се вземат.

" И решенията за еврозоната, и за Шенген ще нарушат избрани ползи в страната, би трябвало лицата, които вземат съответните позиции, да могат да отстоят тези решения ", акцентира Арабаджиев.

 

Той означи, че договарянията сред ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС са в ход, като се дискутира състав на кабинет, само че към момента няма публична информация.

 

" " Казус по проблем се преглежда всяко министерство и всяко лице и се избира най-хубавият, който може да свърши работа на съответната позиция.... От самото начало сме декларирали, че съставът на държавното управление ще бъде подобен, че да може да свърши работата, за която ще бъде определено от Народното събрание. Да може да осъществя целите, които са значими за България - Шенген, еврозона, правосъдна промяна ", посочи депутатът от ПП-ДБ.

 

Арабаджиев показа, че Асен Василев е най-хубавият вид за министър на финансите, само че още веднъж акцентира на това, че няма изясненост дали кандидатурата му ще остане годна в продължаващите договаряния.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР