Това заяви пред БНР арабистът и международен анализатор проф. Владимир

...
Това заяви пред БНР арабистът и международен анализатор проф. Владимир
Коментари Харесай

Проф. Владимир Чуков: Конфликтът в Близкия изток няма да се разра...

Това съобщи пред БНР арабистът и интернационален анализатор проф. Владимир Чуков.

 

Експертът бе безапелационен, че светът от ден на ден и повече се разделя.  

 

" Ние, като Европейски Съюз, се борим освен за отстояване на полезностите, само че ние се борим за нашата сигурност във връзка с настроенията, които са вътре в самото европейско общество ", уточни той, като засяга всеобщите демонстрации в Западна Европа.

 

Бумерангът, който се връща на европейска територия, са митингите, означи интернационалният анализатор. По думите му това е напрежение, което неприятно се отразява на заварката на обществото. Това няма по какъв начин да не се отрази и на държавните управления в съответните страни, счита той.

 

България би трябвало да отстоява позицията да жигосах отвличането на заложниците, посочи проф. Чуков. Според него в това време би трябвало да има допълнението - в границите на интернационалното филантропично право. 

 

Анализаторът изрази мнение, че ние можем да спомагаме с филантропична помощ, само че обстановката със заложниците е доста комплицирана. Това е ключът към това дали ще продължат военните дейности и дали Хамас ще бъде изкоренена, добави той. 

 

Специалистът разяснява и визитата на министър-председателя акад. Николай Денков в Израел, което по думите му е било посещаване на взаимност. " Нормално е цивилизованият свят да изрази солидарността си с народа, който беше пострадал от такова варварско терористично нахлуване ", добави той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР