Това заяви пред Българската национална телевизия проф. Александър Маринов -

...
Това заяви пред Българската национална телевизия проф. Александър Маринов -
Коментари Харесай

Радев избрал БСП, защото не заявили предварителни условия, смята Ал. Маринов

Това съобщи пред Българската национална телевизия проф. Александър Маринов - ръководител на Стратегическия съвет към президента и консултант на служебния министър председател Гълъб Донев.

 

По думите му Българска социалистическа партия не декларират предварителни условия, и не споделят нищо, което би основало ограничавания във формата на вероятно държавно управление. Според проф Маринов. през последната година левицата е демонстрирала диалогичност и подготвеност за взаимни отстъпки в съвсем всички аспекти на политическия набор.

 

" Първо бяха в държавно управление със своя идеологически конкурент и с двете нови партии, борци против статуквото, а по-късно реализираха оста положително съгласие и с обичайните партии при началото на работата на Народното събрание ”, уточни той. 

Той не е склонен с мненията от миналата седмица, че огромните шансове за държавно управление са били при връчване на мандата на Демократична България.

 

" Какво имам поради - двете огромни сили в Народното събрание споделиха че биха ги подкрепили при избрани условия, само че дано напомня, че ГЕРБ категорично формулираха позиция " непоискана поддръжка не се дава ", т.е. би трябвало да има някакво съглашение. От друга страна Политическа партия споделят, че биха ги подкрепили, в случай че не вземат участие ГЕРБ ", разяснява Маринов. 

 

Той уточни, че абсурдът с Nexo няма отношение към избора на президента да връчи мандата на Българска социалистическа партия. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР