Това заяви пред Българската национална телевизия Ивайло Мирчев от “Демократична

...
Това заяви пред Българската национална телевизия Ивайло Мирчев от “Демократична
Коментари Харесай

Заради хората на протеста Мирчев зове за обединение на ДБ, ПП и всички граждански организации

Това съобщи пред Българската национална телевизия Ивайло Мирчев от “Демократична България”.

Мирчев съобщи, че диалозите с " Продължаваме промяната " предстоят.

“Хората би трябвало да знаят, че има една политическа мощ - да, от доста партии и не толкоз елементарна коалиция, само че тя като се изключи че ще държи ГЕРБ и Движение за права и свободи надалеч от властта, че преведе България през тези рецесии, а ни чака криза, която февруари март ще усетим и в България”, добави той.

Той съобщи, че задачата на Демократична България е преди изборите да реализират съгласие и да се явят на изборите с Политическа партия. Като политически индивид да участват и цивилен организации като " Правосъдие за всеки ", БОЕЦ, " Ние идваме ".

Според него Има Такъв Народ са натиснали копчето, с което са развалили ръководещата коалиция, само че в огромна степен развиването на събитията е било предопределено.

" Можехме да реализираме доста по-добро движение в тази коалиция, можехме вместо от време на време част от партиите да се държат като дребни деца, да подходим доста по-зряло към целия развой. Загубихме два месеца в това да спорим кой да стане началник на Българска народна банка, като на 400 км има война, има енергийна рецесия. Това не е съществено и не това чакат хората. Демократична България беше с претенциите да е разсъдъка в тази коалиция, да бъде слепящия детайл сред партиите. Но дано да сме почтени, още от началото тази коалиция тя не е естествена, тя е формирана от извънредно разнообразни партии. Ако изключим Демократична България и Политическа партия с всички останали имаме много разлики по доста тематики ", сподели Иво Мирчев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР