Това заяви пред България он еър депутатът от БСП за

...
Това заяви пред България он еър депутатът от БСП за
Коментари Харесай

Само Преди Броени Минути Елена Йончева Хвърли Ядрената Бомба! За Шок На Всички Цяла Българска Община Е

Това съобщи пред " България он еър " депутатът от " Българска социалистическа партия за България " Елена Йончева.

Кумата на господин Добрев е секретар на общината, кумецът му е заместник-кмет, вторият заместник-кмет е някогашен съучастник на Добрев и негов съученик, ръководителят на Общинската изборна комисия е кум, изброи депутатът от левицата.

Преди дни управлението на ГЕРБ в града смъкна доверието си от кмета Беливанов, който на последните избори бе повдигнат от партията. Централното управление застана зад локалната конструкция. Вчера Цветан Цветанов изясни, че Хасково изостава с усвояването на еврофондовете и по тази причина е виновен кметът.

Йончева разкри още обстоятелства - че близки до Добрев са печелили публични поръчки в областта на саниране, строителство и ремонт на пътища и строителство на сметища. Тя добави, че, съгласно нея, кметът се пробва да се еманципира от обстановката и зависимостите си към Добрев.

Преди месеци пък Добрев напомни, че вторият в листата на Българска социалистическа партия в Хасково и сегашен народен представител Никола Динков е спечелил най-вече от публичните поръчки по санирането.

Йончева не отхвърли, че не е нелегално да бъдат назначавани близки на Добрев на сходни позиции, само че въпросът, по думите й, е дали е морално това.

Доверието към кмета на Хасково е свалено от ГЕРБ, тъй като той не е удовлетворен от тези хора, които са били краткотрайно назначени, а следва конкурс за техните работни позиции. Той се притеснява, че тези хора могат да го употребяват като бушон, че има спор на ползи и че може би има и корист с публични средства, добави още депутатката.

По думите й, зетят на Добрев, който е ръководител на Комисията по финанси и бюджет, и брачната половинка му, която е шеф на Финансова дирекция на Община Хасково, държат и " ножа и хляба “ в общината, що се отнася до публичните поръчки.

Йончева добави, че Комисията по попречване на спор на ползи е редно да се самосезира.

" Ситуацията е страховита “, отсече тя.

Йончева прикани Делян Добрев да излезе обществено и да каже, дали информацията е вярна и дали е упорствал пред кмета на Хасково да бъдат назначени тези хора.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР