Това заяви пред България Днес носителката на Мис Плеймейт Михаела

...
Това заяви пред България Днес носителката на Мис Плеймейт Михаела
Коментари Харесай

Мис Плеймейт Михаела Тодорова: Затъжих се за моловете. Сега ще има къде да си харча парите

Това съобщи пред " България Днес " носителката на " Мис Плеймейт " Михаела Тодорова във връзка отварянето на моловете. Както е известно, от през вчерашния ден фитнес залите, кината и огромните търговски центрове към този момент работят. Блондинката ще посети мола още първия ден, защото има потребност от гримове.

" Обичам да съм на шопинг и да пазаря. Радвам се, че в България ограниченията дадоха резултат и нещата стартират да се възстановяват за разлика от други страни в Европа. Надявам се ограниченията в моловете и фитнесите да се съблюдават. Най-много ми липсваше, че не можех да отивам на кино. Обожавам да виждам филми на огромен екран ", сподели русото прелъщение.

Л ипсва ми да излизам, да купонясвам . Въпреки че към този момент привикнах с този метод на живот. Според мен зимата постоянно ще бъдем затворени, а лятото всичко ще работи ", добави Михаела. Джулиана Гани с неспокойствие чака да посети фитнеса. Българката с най-големи гърди няколко месеца не може да тренира поради затворените зали. Гани е мощно запалена по спорта. Посещава залата даже когато е бременна. Малката Джулка разкри, че е правила клекове с тежести ден преди на бял свят да се появи първата й рожба - Давид.

" Почти всеки ден ще съм в залата. Радвам се, че най-сетне отвориха фитнесите. Дори ще си върша резервация, защото работят с понижен потенциал. Ще вървя 4-5 пъти седмично ", сподели дребната Джулка. " Не пропущам премиера на нови филми - показа Гани. - Голям киноман съм. "

Танцьорът Атанас Месечков също поддържа разхлабването на ограниченията. Бившият брат даде за образец Обединените арабски емирства и съобщи, че щом там може животът да върви постарому макар COVID-19, и в България би трябвало да е допустимо. " Ако се съблюдава отдалеченост, няма проблеми всичко да работи. Не може да сме непрекъснато затворени. Аз упражнявах у дома, когато залите не работят. Сега ще вървя и на фитнес, и в мола ", сподели Месечков, който преди месеци пребори COVID-19.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР