Това заяви от Каспичан лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. В

...
Това заяви от Каспичан лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. В
Коментари Харесай

Борисов от Каспичан: Радев да не е вечен? Хареса му две години да управлява еднолично

Това съобщи от Каспичан водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. В познатия си жанр - включване онлайн във Фейсбук до момента в който открива нов храм, Борисов разяснява предлаганите промени в Конституцията.

 

По думите на Борисов не се лишават никакви пълномощия на президента с промените в главния закон. Според него налице е конституционно болшинство, с което те да станат факт.

 

Борисов разяснява и последното напрежение с Република Северна Македония, откакто българи, почитатели на “Левски ” бяха бити, а един бе намушкан в корема. По думите на водача на ГЕРБ не трябва политиката да се бърка с футболните пристрастености. 

 

“Тези, които са надвишили правата си в Скопие, дали служители на реда, дали хора от агитките, има си правораздаване. Ако зависеше от мен, нямаше да разреша агитки за двата мача, с цел да няма безусловно излишно напрежение. Ние сме подписали Договор за добросъседство с РСМ, дали сме на Албания и на РСМ опция да бъдат част от Европейския съюз. Не разбирам за какво си разрешават това нашите съседи, тъй като от България са видели единствено положително ”, сподели Борисов.

 

Той осъди остро и случая от Стара Загора, където 18-годишно момиче бе обезобразено с макетно ножче. 

 

“Чудовищният акт на принуждение в Стара Загора демонстрира какъв брой беше значимо да приемем Закона за отбрана от домашно принуждение и измененията в Наказателния кодекс. Надявам се институциите да си свършат работата ”, сподели Борисов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР