Това заяви народният представител от ПГ на “БСП за България“

...
Това заяви народният представител от ПГ на “БСП за България“
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов: БСП показа последователност в 46-ия парламент

Това съобщи националният представител от ПГ на “БСП за България “ в ефира на ТВ 1.

В предаването “ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев “ той бе безапелационен, че това са брутални схеми за източване на обществени финанси, на които идващият парламент би трябвало да постави край. „ За тези 435 млн. лв., които в този момент ще изтекат през плавателния канал море – езеро във Варна, щеше да бъде подготвен целият нов интермодален терминал под „ Максуда “. А неговото предопределение и преди 15 години, когато като ръководител на Общинския съвет във Варна стартирах този план, и в този момент, е да се изтеглят товарните действия от градската територия на врата. В момента тя е отчасти усвоена, само че се е трансформирала в битпазар, изясни той.

Според социалиста, с цел да се освободи от този си облик, който не е изключително подобаващ за морска столица, държавното управление незабавно би трябвало да разгласи интернационален конкурс за създаване на същинска съвременна атрактивна територия с яхтен порт, Аквариум, многофункционална зала, зони за отдих и занимания. „ Защото това е пътят за привличане на категорията туристи, които ще носят добавена стойност към туристическия артикул, а Варна и страната ни ще развиват сполучливо две стопански посоки - туризъм и морска промишленост “, уточни още депутатът от левицата.

Относно идните парламентарни избори Борислав Гуцанов съобщи: „ Заради последователността, която Българска социалистическа партия сподели по време на късия живот на 46-ия парламент - актуализацията на бюджета, добавките на пенсиите, индексацията им - въпреки и отсрочени по волята на някогашния към този момент финансов министър Асен Василев, левицата ще се показа по много явен и безапелационен метод на 14-и ноември “, разяснява той като добави, че тогава ще стане ясно и кой ще би трябвало да търси поддръжка и кой да дава такава.

„ Категоричен съм, че никой няма право да дели хората на честни и нечестни. Да се потвърди първо в действителната политика и тогава да се закичи със значка за честност “, заключи Борислав Гуцанов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР