Това заяви Мая Манолова, лидер на Изправи се България пред

...
Това заяви Мая Манолова, лидер на Изправи се България пред
Коментари Харесай

Мая Манолова: БСП смениха отбора на „промяната” с групировката на мутромафиотските структури

Това съобщи Мая Манолова, водач на Изправи се България пред Народното събрание по време на дебатите на Изборния кодекс през днешния ден. Активисти на групировката бяха пред входа на Народното събрание, с цел да изразят възмущението си против опитите за връщане на хартиената бюлетина в изборите. Тя пресметна:

„ Приготвили са се да си нагодят изборните правила по този начин, че да си обезпечат служебно преимущество. За ГЕРБ връщането на хартиените бюлетини се мери с 100-200 хил гласа. Движение за права и свободи също добре боравят с хартията. А реализатор на поръчката се оказва Нинова, която трансформира партията си в придатък на обединението ГЕРБ – Движение за права и свободи. " Въпреки това гласовете за Българска социалистическа партия няма да се усилят, предвижда Манолова. 

Като „ цялостна неистина и прахуляк в очите на хората " дефинира тя твърдението, че партиите в парламента изобщо имат желание да вършат държавно управление. Според Манолова тесе готвят за избори и най-важното за трите партии на статуквото е Изборният кодекс.

По думите ѝ БСП са сменили отбора на „ смяната " с групировката на мутромафиотските структури, които ще си вземат изборите през март.

„ Единственото решение е този парламент да се разпусне. Няма да има държавно управление. Нито ГЕРБ, ще направи държавно управление, нито ще има държавно управление на малцинството, нито най-малката група, която чисто по генералски е подготвена на всичко, ще направи държавно управление. "

Лидерът на Изправи се България прикани президентът да наложи вето на измененията в Кодекса и Народното събрание да се разпусне преди да са имали време трите партии на статуквото да го преодолеят. По думите ѝ връщането на хартиените бюлетини ще унищожи всяка вяра за почтени избори.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР