Това заяви лидерът на ГЕРБ на извънреден брифинг в централата

...
Това заяви лидерът на ГЕРБ на извънреден брифинг в централата
Коментари Харесай

Борисов: Нямам къща в Барселона, не съм имал, няма и да имам

Това съобщи водачът на ГЕРБ на ексклузивен брифинг в централата на партията

Пореден опит да бъдем шантажирани и дискредитирани. Така някогашният министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява докладана испанските управляващи по "Барселонагейт " на ексклузивен брифинг в централата на партията.

„ Нито съм имал къща или други парцели в Барселона, нито имам, нито ще имам. Живея в Банкя. Там, където съм се родил, там, където влачеха ковчези. Внушенията, които се вършат, даже ми дават опция да наема юрист, с цел да се пазя.”, съобщи водачът на ГЕРБ, съобщи NOVA.

"За наслада доскоро Кирил Петков разяснява въпросния доклад- не е явен методът, по който избрани медии го получават. Петков сподели, че единственото общо с моето име в отчета е, че ме има на фотография. Аз съм се снимал доста пъти в Испания ", добави Борисов.И даде образци: "От парада в Аликанте с 50 хиляди служители на реда, където ми връчиха орден. Срещал съм се с Мариано Рахой, след това с Педро Санчес. "

„ Ако има подобен отчет, да го пращат. Ако не - да се извиняват. Едно от двете. Само да припомня - стотици подслушвания, оказа се, че няма. Чудовищните обвинявания, че сме подслушвали хора - оказват се неистина. Трябваше да се извади нещо ново, само че то се оказа претопленото остаряло ", добави някогашният министър-председател.

"Действително тези дни приказвах повече, и то нелицеприятни неща за ръководството на държавното управление. Засекретиха енергийната комисия, а там за секунди са източени милиони. Скриха компаниите, зад които стоят съветници и зам.-министри. Ако беше транспарантно и ясно, нямаше да закрият съвещанието. Щеше да е транспарантно, медиите щяха да участват, всичко щеше да е чисто. Едно време са казвали: Като няма самун, дайте им зрелища. И още веднъж притоплят някакъв скандал, в който желаят да ме забъркат. Нито съм имал къща в Барселона, нито парцел, нито имам, нито ще имам. Живея в Банкя, там, където съм се родил, там където влачеха ковчези, и в този момент пребивавам там. ", сподели още Борисов. "После ядох хора, оказа се, че са живи и здрави. Всичко това отпътува, и би трябвало да се извади нещо ново. Ама то това ново е притоплено остаряло ", разяснява водачът на ГЕРБ.

"Кои са испанските управляващи, занапред ще забележим. Има интернационалните конвенции, има метод, по който се изпращат такива документи. Има проверяващи европейски органи, аз имам вяра в тях. Единствената съпротива съм аз, от която се тормозят. И с цел да ни разконцентрират и извадят от равновесие, работят по този метод с този отчет, по тази причина го пуснаха. В отчета на испанските управляващи написа „ по клюки и медийни изявления “, по тази причина има моя фотография вътре ", счита ощеБорисов.

По отношение на настоящата конюнктура в страната водачът на ГЕРБ уточни кои съгласно него са някои отминусите в ръководството на актуалното държавно управление. „ Засекретиха енергийната комисия, а там за секунди са източвани милиони. Скриха компаниите, зад които стоят съветници и зам.- министри.Чудовищни са сметките за ток, даже с обезщетенията хората не устоят, а за газа изобщо няма обезщетения. Не можем да кажем какъв брой % е тъкмо инфлацията – всички я виждат в магазините.

Умират приблизително по 100 души дневно, първи в света сме по смъртност месеци наред и това било справяне с Коронавирус рецесията. Месеци нямаме проект за възобновяване, а и още го няма. Няма бюджет в средата на февруари. Още преди да са го дали своят вот приказват за актуализацията му “, съобщи Бойко Борисов.

"Държах въпреки всичко да кажа, че Петков беше правилен и в случай че имат подобен отчет, дано да ревизират, каквото желаят да вършат, да потвърждават. Странен е методът, по който го вършат за подред път “, добави Борисов. "В другата стая има най-малко 15 депутати, които разискват бюджета и предложенията, които желаеме да отправим.

При тази обстановка единственото, което можем да създадем, е да понижим налога на 9% за храните, с цел да усетят хората разликата. За това работим, а през това време, с цел да ни разконцентират, те вършат такива неща. Това обаче няма да им помогне нито с бюджета, нито с проекта ", сподели още водачът на ГЕРБ.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР