Това заяви кандидатът за кмет на София от ГЕРБ-СДС Антон

...
Това заяви кандидатът за кмет на София от ГЕРБ-СДС Антон
Коментари Харесай

Ризова захапа Хекимян: Тези дни дни казахте, че ГЕРБ-СДС е вашето семейство. Много бързо сменяте семейството

Това съобщи претендентът за кмет на София от ГЕРБ-СДС Антон Хекимян в предаването " Лице в лице " по bTV.

 

Водещата Цветанка Ризова стартира с уточнението, че в прочут смисъл е в спор на ползи с Хекимян, тъй като до напълно скоро двамата са били сътрудници. Според нея с неговата кандидатура се е нанесла репутационна вреда на медията.

 

“Тези дни дни обаче казахте, че ГЕРБ-СДС е вашето семейство. Много бързо сменяте фамилията ”, означи водещата.

 

" Колегите ми ме познават до болежка. Те знаят, че не съм ги предал в нито един миг. За да се почувстваш вкъщи си би трябвало да те одобряват. За седмица и половина в тима за София видях хъс за победа и приемането ми измежду тях. Видяха, че ще имат бранител на техния труд ", сподели претендентът за столичен градоначалник.

 

Хекимян уточни, че не вижда никакво подозрение, което да отхвърля от себе си.

 

" В момента, в който одобрих кандидатурата, връзките ми с bTV завършиха много бързо. Кратък беше интервалът, не е премислено нито седмици, нито месеци. Много малко време, в което трябваше да взема решение. Дадох си сметка, че желая да го направя, желая да работя за София. Има моменти, в които би трябвало да се поеме отговорност, когато залогът е огромен, залогът за София да не бъде спряна ръчната спирачка, да не се развива градът. Има партии, които единствено преди година бяха задраскали инфраструктурни планове, свързани с метрото, свързани с водопровода и канализацията. Това са хора, които през днешния ден милеят и желаят да работят за нея ", означи още журналистът.

 

По отношение на проблема " ремонт на ремонта ", той разяснява следното: " С екипа зад мен ще работим сходни проблеми да бъдат избегнати. Със сигурност има недостатъци. Ако се вгледаме във всяка една плочка ще има нещо, което няма да ни хареса. Нека гледаме огромната картина. "

 

Запитан дали би трябвало да бъде удължена концесията на " Софийска вода ", претендентът за кмет отговори: „ Делата са задоволително ясни и безапелационни, с цел да може този автограф да може да бъде положен и да може да се пристъпи към осъществяване. Делата демонстрираха по какъв би трябвало да се поеме, да ще подпиша “.

 

Според него е извънредно значимо в столицата да има енергийна самостоятелност. Той акцентира, че реновиране и рационализация на мощностите на „ Топлофикация София “ може да се случи.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР