Това заяви голямата българска актриса Цветана Манева в студиото на

...
Това заяви голямата българска актриса Цветана Манева в студиото на
Коментари Харесай

Цветана Манева: В актьорската професия е добре да имаш характер

Това съобщи огромната българска актриса Цветана Манева в студиото на „ Панорама “. Тя показа вижданията си за придвижването „ Me Too “ в Холивуд и показа забавни моменти от актьорската си кариера. „ Истинското благополучие е, когато успееш и да обичаш “, показа тя.

Ако пренасяш държанието си на сцената, подчинено на фамилния нрав, разваляш театъра, съобщи Цветана Манева. В революцията „ Me too “ в Холивуд обаче липсва пламък, добави актрисата.
Цветана Манева: Не може по този начин победно, като амазонки, да прегазят мъжете.
Проблемът с достолепието на една жена е доста сериозен, тъй като няма напътствие какво е това, съобщи Цветана Манева. Това зависи от огромни наслагвания, мироглед, образование, добави тя.
Цветана Манева: Трябва да устоиш с цената на личните си старания не комфорта си, а способността да минаваш през дискомфорт. Достойнство е, когато имаш концепция, теза, тематика, и се изправиш. Изразяваш ги, защитаваш ги, без да скандализираш който и да било.
Тя съобщи, че не е чувала в България да има сходни практики по отношение на дамите, каквито има в Холивуд.

Силата на българката става рискова, когато преминеш човещината, сподели Манева, изиграла емблематичния за българската литература облик на Султана от „ Железния светилник “ на Димитър Талев.
Цветана Манева: Успях, тъй като имах куража да се опитам. Трябва кураж да устискаш. Човешкото страдалчество е доста поучително и е хубаво да си вадим изводи от всички мигове, в които сме страдали. Щастието е толкоз дребен момент - не можеш нито да го задържиш, нито да го повториш. И по този начин - животът си е тестване и справяне.
Според актрисата огромният проблем на публичното ни развиване в последния четвърт век е утежняването на връзките сред хората. Тя показа, че е имала проблеми да дава амнистия, само че по думите ѝ, тя помъдряла с възрастта.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР